пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

О, charmant!... або Три книги про французький спосіб життя

   Як казала героїня одного з фільмів, "якщо у чоловіків є свої справи, вони спокійно можуть зайнятися ними", думаємо, що запропоновані нами книги більше зацікавлять жінок.    "Три книги про ..." написані в різний час, різними авторами, але об'єднані однією тематикою. Це надзвичайно цікаві книги про француженок - їхні дієти, уподобання, жіночі хитрощі та поради ... Адже французькі жінки - неповторна елегантність, легкість, чарівність.  Які ж вони насправді і що ми про них знаємо?
   Картини французького способу життя - в книгах Мірей Гільяно "Француженки подтяжек не делают", "Француженки не толстеют" та Джеймі Кет Каллан "Француженки не спят в одиночестве".  
   "Француженки не ..." - детальний, практичний посібник для тих, хто хоче схуднути, ні в чому себе не обмежуючи,  мати гарний вигляд,  стати привабливою для чоловіків... Автори книг діляться секретами легендарного французького шарму. 
  "Француженки" - це заряд позитиву, джерело натхнення, у них відображений інший погляд на звичні для нас речі, вони радять як бути в гармонії  з собою та світом.
   Книги дійсно спонукають до змін. Завітайте до бібліотеки, запитуйте книги та відкрийте в собі француженку, де б ви не народились!


Немає коментарів:

Дописати коментар