четвер, 27 листопада 2014 р.

Письменник, який пише історії душ

7 листопада відбулося вручення Національної премії України ім. Тараса Шевченка видатним діячам культури. Нагадаємо, що у категорії "Література" цього року лауреатом став письменник Мирослав Дочинець - за романи "Криничар. Діяріюш найбагатшого чоловіка Мукачівської домінії" та "Горянин. Води Господніх русел".
  Зазначимо, що ці книги є у фондах нашої бібліотеки. Щоб глибше познайомитись з творчістю автора,  радимо прочитати такі його твори: "Вічник. Сповідь на перевалі духу", "Дами і Адами" (афоризми), "Многії літа. Благії літа : заповіді 104-річного Андрія Ворона - як жити довго в щасті і радості", "Руки і душа та інші невигадані жіночі історії", "Світован. Штудії під небесним шатром", "Хліб і шоколад".
   Мирослав Дочинець - найзагадковіший український письменник, феномен сучасного літературного процесу. За кілька років він став одним  із найчитаніших авторів Письменник про себе: "...я не пишу історії людей, а пишу історії душ" - напевно в цьому й полягає секрет такої популярності. Його книги - це скарбниця мудрості, філософських думок. Читач вірить його словам, його правді...
   Друзі, книги Мирослава Дочинця чекають на вас у нашій бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар