четвер, 9 червня 2016 р.

Друзі, дякуємо, що ви в нас є!

   Напевно в житті кожного з нас є один чи кілька надійних друзів, з котрими "рад в огонь і в воду" ... Кажуть, що хороших друзів не буває багато, та сьогодні ми заперечуємо це твердження. Адже наша бібліотека пишається багатотисячною когортою друзів-читачів, котрих об'єднує любов до книги та читання. І це коло однодумців з року в рік зростає. 
  Користувачі нашої бібліотеки - наші найвірніші друзі, надійна підтримка і опора! Тому з нагоди Міжнародного дня друзів шлемо вам, дорогі читачі, вітання та висловлюємо найтепліші почуття і щиру подяку за те, що ви в нас є і в буднях, і в святах! 
   "У дружбі - сила!" - під таким гаслом  сьогодні в бібліотеці  пройшов флешмоб, учасники якого проголошували улюблені прислів'я та приказки про дружбу, друзів, декламували та складали вірші ... І все це супроводжувалось жвавою музикою та піснями. Ну а кульмінацією дійства став солодкий подарунок від бібліотекаря Ольги Соломаніної: всі учасники флешмобу ласували її шоколадно-полуничним бісквітним тортом, духмяним чаєм та кавою і ще довго-довго спілкувалися ... 






Стрічаймося частіше, друзі, і нехай наша дружба міцніє!

Немає коментарів:

Дописати коментар