пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Білявки в бібліотеці

    
Я волію не засмагати, мені набагато приємніше бути "суцільною" білявкою”                                                                                                 Мерилін Монро
     Всесвітній день блондинок, що відзначається сьогодні, можна назвати найсвітлішим, в буквальному сенсі слова, святом.          
    Його поява назрівала протягом усього ХХ століття, адже в цей час найвідомішими жінками  були блондинки. Сьогодні,  відзначаючи своє свято, вони гордо заявляють про те, як легко і невимушено можуть вирішувати проблеми, які ставлять у глухий кут інших. Вважається, що блондинки надзвичайно багато уваги приділяють своїй зовнішності. Варто зазначити, що ці любительки гламуру виправдовують свої старання, оскільки, будучи втіленням істинно жіночої логіки, підкорюють серця мільйонів чоловіків, не залишаючи шансів брюнеткам або шатенкам.
    Блондинки - світлі голови нашої сучасності. Їм не позичати розуму і винахідливості, це дозволяє їм досягати бажаного, не витрачаючи  особливих зусиль.    
Про білявок існує багато жартів, анекдотів ... В сучасному суспільстві склалося безліч стереотипів, пов'язаних з їх розумовими здібностями.  Проте білявки нашої бібліотеки ламають усі ці твердження! Адже наші колеги-блондинки -  розумні, ерудовані, талановиті, а до того - ще й веселі, добрі та щирі ... Кожна з них - фахівець своєї справи! Завітайте до нашої бібліотеки і переконайтеся в цьому! 
                                  


                                                                 Наталія Біляєва, бібліотекар


Немає коментарів:

Дописати коментар