пʼятницю, 4 квітня 2014 р.

Періодика: ваша думка, читачі!


    Чи можна сьогодні бути освіченою людиною, не володіючи компютером? І чи можна бути сучасною людиною, не читаючи книг, газет і журналів?
 Найавторитетнішими джерелами інформації в ХХІ столітті є книга й комп’ютер. А от джерелами оперативної, оригінальної інформації є періодичні видання.
  Сьогодні наша бібліотека має постійний контингент користувачів, які з різних причин цікавляться газетами та журналами. Для одних – це задоволення освітніх потреб, для інших –  читання для душі, постійна звичка читати певне видання.
Щороку ми отримуємо понад 70 назв журналів і 40  газет.
Шанувальникам офіційної періодики пропонуємо тижневики “Країна”, “Український тиждень”, “Корреспондент”, а також журнали “Зовнішні справи”, “Эхо планеты”, газети “Дзеркало тижня”, “Голос України”, “Урядовий курєр”, “Факты и комментарии”.
Про наукові сенсації та відкриття, майбутнє світу можна дізнатись з журналів “Знание – сила”, “Наука и жизнь”, “Наука и религия”, “Природа и человек”, “Вокруг света”.
Тим, хто цікавиться новинками техніки, пропонуємо комплекти “Радио”, “Авиация и космонавтика”, “Автомир”, “Техника молодежи”.
Любителям спорту і здорового способу життя пропонуємо журнали “Физкультура и спорт”, газети “Здоровый образ жизни, Здоров’я і довголіття”, “Команда” і “Український футбол”.
На прихильників  сучасної і класичної прози та поезії, чекають журнали “Дніпро”, “Всесвіт”, “Иностранная литература”.
Особливо популярними серед читачів є місцеві періодичні видання. Бібліотека має повний комплект місцевих газет, починаючи з 1965 року.
Усім нам варто пам’ятати, що зі знаннями і мудрістю не народжуються. Їх здобувають упродовж років. І найчастіше саме те, що ми читаємо формує наші погляди і стиль життя. Тож, вибираймо.
Відвідайте нашу бібліотеку, погортайте сторінки газет та журналів!


     
      Нінель Авраменко, головний бібліограф ЦБ


Немає коментарів:

Дописати коментар