пʼятницю, 13 березня 2020 р.

Одна в нас доля Україна



         11 березня працівник центральної міської бібліотеки Леся Шимоня провела для студентів ветеринарного факультету БНАУ патріотичний віраж «Одна в нас доля − Україна».
         Бібліотекарка звернула увагу слухачів на те, що незалежно від того, де вони  проживають:  на Донбасі, Луганщині, Києві, Львові, Одесі чи в Криму,   повинні любити, поважати і берегти свою країну і  в разі потреби ставати на її захист. 
          Студенти взяли активну участь у диспуті «Повернення Криму та Донбасу». Під час спілкування молодь висловлювала свої думки  про події, які відбуваються на Сході та в Криму. Погляди розділилися − одні наполягали на вирішенні конфлікту тільки мирним шляхом, інші – бойовим наступом. Але згодом, поспілкувавшись, дійшли  спільної думки, що Україна в нас одна і ми один народ – українці,   тому повинні зберегти цілісність держави і життя людей.
          На завершення заходу юнаки та дівчата переглянули відеоролик «Життя українців на Сході» та познайомилися з книгами  і періодичними виданнями про історію Донеччини, Луганщини та Криму, погляди різних людей стосовно анексії Криму та повернення Донбасу.







Немає коментарів:

Дописати коментар