пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

За рідну землю і волю


      В переддень Дня захисника України працівники  центральної міської бібліотеки для восьмикласників БСШ №1 організували і провели  зустріч   із хоробрими воїнами 72-ї ОМБР ім. Чорних Запорожців та волонтерами.
Командир взводу противотанкових керованих ракет Микола Миколайович Шимоня і заступник командира батареї з морально-психологічного забезпечення Ігор Анатолійович Кобко защищали територіальну цілісність України з перших днів неоголошеної війни на Донбасі, 5 років на передовій, мають бойові нагороди.
Бойові офіцери розповіли про легендарний шлях 72-ї бригади,  бої за  Донецький аеропорт, Волноваху, Попасну, Авдіївку, Світлодарську дугу та інші гарячі точки. Про відношення місцевих жителів до наших бійців, про те, як  один з батальйонів взяв шефство над школою №6 у місті Волноваха, як ділилися з учнями продуктами харчування, які отримували від волонтерів.
Сподобалася школярам і розповідь волонтера Костянтина  Климчука про поїздки в зону АТО-ООС, бойовий дух наших захисників. Волонтер продемонстрував відео, на якому діти впізнали голубів, зроблених учнями їхньої школи і переданих на передову.
Не обійшлося і без провокаційних запитань, на які офіцери дали вичерпну відповідь і порадили школярам після закінчення школи опановувати професії військових спеціалістів.





Немає коментарів:

Дописати коментар