пʼятницю, 24 травня 2019 р.

Вітаємо з новою книгою


        23 травня в Україні відзначається День Героїв.
         Цього дня у центральній бібліотеці міської ЦБС відбулася презентація нової поетичної збірки «Рефлексія» Олександра Виговського,  письменника,  скульптора і журналіста, лауреата міської літературно-мистецької премії ім. Нечуя-Левицького 2014 року за роман «Душа під № «Дубль −А-1П».
Ще в досить молодому віці Олександр Григорович вже має великий літературний багаж, це  чисельні публікації у пресі та більше 10 книг, цікавих і актуальних.
         «Рефлексія» це друга поетична книга письменника, видана у 2019 році у білоцерківському видавництві «Час Змін Інформ».
         У  збірку  увійшло 37 поезій, в основному,  написаних в пост революційний період: про Героїв Майдану і українсько-російської війни, патріотів і псевдо патріотів, віру в Бога і  перемогу, голодомор, реалії нашого життя і сенс буття.
В кожному творі яскраві поетичні образи, глибина почуттів і філософські роздуми.
З новою книгою автора привітали депутати обласної ради В’ячеслав Хмельницький і Сергій Яременко, секретар міськради Вадим Кошель, капелан Іван Кречківський, головний редактор газети «Копійка» Олеся Поліщук, член Національної спілки письменників України, письменниця Таїна Братченко.
Вірші щирі, патріотичні, філософські, такі близькі і зрозумілі читачеві, написані душею і серцем автора, читали бібліотекарі: Тетяна Кириленко, Маргарита Зубкова, Тетяна Черненко і Ксенія Гнуда.
Цікавим та оригінальним, як завжди, був виступ самого автора Олександра Виговського.
На завершення зустрічі завідувачка методично-бібліографічним відділом ЦБС  Олена Дученко подякувала пану Олександру за співпрацю з бібліотеками міста, побажала здоров’я, нових книг і вручила подарунок.



Немає коментарів:

Дописати коментар