четвер, 18 січня 2018 р.

Нові книги майстрів слова нашого краю

Ірина Даневська. Німецький принц Богуслав Радзивіл. – К. : Темпора, 2016.
«Німецький принц Богуслав Радзивіл» – це історичний роман-епопея, в основу якого покладено «Автобіографію» литовського князя Богуслава Радзивіла (1620-1669), зокрема інформацію про роки його дитинства і бурхливої юності (1620-1648). Читач зможе помандрувати з Радзивілом Західною Європою, відвідати Голландію «Золотого століття», Францію часів Рішельє і Мазаріні, Англію часів революції, взяти участь у битвах Тридцятилітньої війни, дуелях та міжбоях, повправлятися в політичних та любовних інтригах. У книзі викладено історію магнатського роду Радзивілів і маловідомі біографічні цікавинки з життя славетних історичних осіб, описане драматичне кохання польського короля Владислава IV і львів’янки Ядвіги Лушковської.

Ірина Даневська. Генерал короля Богуслав Радзивіл. – К. : Темпора, 2017.
«Генерал короля Богуслав Радзивіл» – це історичний роман-епопея. В його основу покладено «Автобіографію» литовського князя Богуслава Радзивіла, де події 1648 – 1655 рр. виписані слідами кривавих боїв, що охопили в той час українські, польські, молдавські та литовські землі. Учорашній безтурботний мандрівник Богуслав стає генералом польської армії, його кузен – литовський гетьман Януш очолює литовське військо, і непереможний досі гетьман Богдан Хмельницький зазнає болісних поразок у гучних битвах, де беруть участь Радзивіли… Але чи ж переможе сила у поєдинку амбіцій? Чи зможуть непримиренні вороги стати союзниками?




Віктор Євтушенко. Щось не так! . - Біла Церква : Білоцерківська книжкова фабрика, 2017.
Свідомий свого покликання автор-виконавець власних гуморесок, лауреат всеукраїнських конкурсів і фестивалів, член Асоціації діячів естрадного мистецтва України, заслужений артист естрадного мистецтва України, президент Міжнародного фонду імені Павла Глазового, член Національної спілки письменників України з 2005 року і медик з 35-річним трудовим стажем, вважаючи сміхотерапію надважливою для лікування і людини, і суспільства, приходить до читача з одинадцятою гумористичною збіркою (загалом це вже 13-та книга).
Приємної профілактики і скорого одужання, читачу!





 Анатолій Кульчицький. Це було недавно, це було давно : документальна розповідь про незабутні зустрічі. – Біла Церква : Білоцерківдрук, 2017.
У книзі автор розповідає про відомих людей України, що в різні роки пішли за вічну межу.







Друзі, книги запитуйте на абонементі!

Немає коментарів:

Дописати коментар