четвер, 11 вересня 2014 р.

“Під зеленими вітрилами”

   Ось і завершила свою роботу “Бібліотека під парасолькою”, яка обслуговувала мешканців та гостей нашого міста в парку відпочинку ім. Т.Г.Шевченка в липні-серпні цього року. Її метою була популяризація читання та привернення уваги громади до бібліотеки.
   Усім відвідувачам бібліотека на природі прийшлася до душі. За цей період до книгозбірні записалось 109 нових читачів, видано й подаровано любителям читання більше півтисячі примірників книг та періодичних видань.

Ось як відгукнулась про роботу виїзної бібліотеки  її постійна відвідувачка Ніна Іванівна Бородіна: “Я з юних літ обожнюю читати, особливо журнали та газети – мабуть тому, що багато років займалась підпискою періодики в одному з поштових відділень міста. Зараз на пенсії і не можу дозволити собі купувати газети й журнали у найближчому кіоску, а ходити до бібліотеки далеченько, підводить здоровя. Це прекрасно, що організована така бібліотека в парку, де я часто відпочиваю, бо він поряд з моїм будинком. Була приємно здивована, побачивши на розкладці свої улюблені журнали “Вокруг света”, “Природа и человек”, “Наука и жизнь”, “Знание – сила”, “Жінка”, думала що їх вже давно не існує в природі. Бібліотека хоч і невеличка, але література тут підібрана дуже цікава і різноманітна – кожен, і молодий, і людина старшого віку може знайти собі щось до смаку. Та, на жаль, інтерес до читання серед населення пропадає – діти і молодь сидять в інтернеті, у дорослих свої справи. Тішить те, що ви, бібліотекарі, ентузіасти своєї справи, в такий оригінальний спосіб намагаєтесь повернути людей до читання”.

    “Бібліотека під парасолькою” – гарний спосіб ознайомити громадян з оновленою діяльністю сучасної бібліотеки. До нових зустрічей під зеленими вітрилами наступного літа!

      

                                                                         Любов Вилегжаніна

Немає коментарів:

Дописати коментар