пʼятницю, 20 вересня 2019 р.

Хай буде мир на всій землі!



Кожного року 21 вересня в усіх куточках Землі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні для України цей день особливий, адже за мирне існування, за право жити у своїй державі триває боротьба.
         19 вересня у центральній бібліотеці відбувся День інформації «Життя заради миру і добра».
 Читачі разом з учнями 4-Г класу БСШ №1 (класовод Тамара Сімакова) прослухали розповідь бібліотекарів  про історію свята, міжнародні символи миру.
Для школярів був проведений майстер-клас, на якому кожна дитина мала змогу власноруч виготовити свою пташку миру, технології виготовлення яких майстерно навчала вчитель-методист клубу за місцем проживання «Прометей» Людмила Мімуліна. Голуби миру з дитячими побажаннями будуть передані воїнам-захисникам.
        У книгозбірні відбулася зустріч з журналістом, волонтером Костянтином Климчуком, який розповів про поїздки в зону бойових дій.
      Цікавим виявився і сеанс телеінформування. Читачі переглянули документальний фільм про посланців миру. 
      В рамках Дня інформації бібліотекарі провели флешмоб «Ми – за мир».
      Щоб привернути увагу до проблеми миру в читальному залі протягом дня діяла книжкова виставка «Хай буде мир на всій Землі!».
       А на  абонементі бібліотекарі розгорнули книжкову виставку«Мир єднає світ»  та підготували бібліографічний огляд літератури.
      Читачів зацікавила розповідь про видатних людей, яких у всьому світі називають паломниками миру.
       На закінчення  Дня інформації бібліотекарі побажали всім миру, адже найбільше у світі щастя – це мир.
 








Немає коментарів:

Дописати коментар