Друзі, чи знаєте ви, що щорічно 20 жовтня кухарі усього світу відзначають своє професійне свято - Міжнародний день кухаря і кулінара. Отож, вітаємо усіх представників цієї прекрасної кухарської професії зі святом і з великою приємністю запрошуємо на книжковий фуршет!
Пропонуємо літературне меню:
- Історичний салат (що може бути цікавішим за історію? Тільки історія, про яку розповідають небайдуже і неупереджено найпопулярніші письменники сучасності): твори Валенитна Чемериса, Тимура Литовченка, Марії Матіос, Юрія Мушкетика, Павла Загребельного ...
- Справжній український борщ (скуштуйте давню українську страву, яка прославляє національну кухню і насправді є витвором українського кулінарного мистецтва!): твори Панаса Мирного, Михайла Коцюбинського, Івана Нечуя-Левицького, Івана Франка, Олександра Довженка ...
- Детективне асорті (для тих, хто любить і шукає пригоди - кращі детективні історії від майстрів кримінального жанру: бойовики, інтелектуальні головоломки, "жіночі", іронічні, містичні детективи): твори Василя Шкляра, Андрія Кокотюхи, Андрія Куркова, Агати Крісті, Дж. Хедлі Чейза ...

- Романтичний десерт (вирішили поринути в романтичний книжковий вир?
Легкість, почуття кохання - це те, чим хочеться завершити тяжкий,
метушливий день): твори Дари Корній, Міли Івнцової, Ганни Медвідь ...
Ну і на завершення, друзі, - філіжанка кави до десерту: твори Наталі Гурницької, Оксани Сайко, Надійки Гербіш, Лариси Денисенко ...
Сподіваємось, дорогі друзі, що наші книжкові "страви" припали вам до смаку!
До зустрічі в бібліотеці!
До зустрічі в бібліотеці!
Немає коментарів:
Дописати коментар